35 de posturi de director din CNAIR, desfințate pe ultima sută de metri

35 de posturi de director din CNAIR, desfințate pe ultima sută de metri
Sursa: Google

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, a anunţat că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate. Potrivit lui Cuc, în acest fel se va face o economie considerabilă, iar banii vor fi dirijați în zona investiţiilor, a întreţinerii drumurilor.

Decizia apare la puțin timp după ce Guvernul Dăncilă a picat testul moțiunii de cenzură.

”Vineri a avut loc Consiliul de Administraţie de la CNAIR şi am promis că o să urmeze nişte restructurări masive. Acest lucru s-a întâmplat, monştri sacri din infrastructură şi oameni care erau de o viaţă pe funcţii de directori adjuncţi, directori generali adjuncţi, şefi de serviciu şi aşa mai departe, parte din ei şi-au pierdut posturile pentru că s-a făcut o restructurare. 35 de posturi de directori au fost şterse din organigrama Companiei de Autostrăzi. este o măsură curajoasă pe care a luat-o directorul general de la CNAIR, dar o măsură care se impunea pentru că de multe ori, aşa cum vă spuneam, am văzut că erau nenumărate semnături pe o hârtie care trebuia în general să parcurgă un circuit foarte simplu pentru implementarea proiectelor”, a declarat Răzvan Cuc.

Prin desfințarea celor 35 de posturi de director din cadrul CNAIR se va face o economie anuală la fondul de salarii de 3 milioane de euro, potrivit lui Cuc.

”Lucrul cel mai important este că în urma acestor restructurări şi reduceri de posturi de conducere, CNAIR va economisi anual la fondul de salarii, 3 milioane de euro. Deci 3 milioane de euro care se vor duce în partea de întreţinere de drumuri, în alte proiecte care trebuie să prindă contur în cadrul Companiei”, a adăugat ministrul.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here