Pasajul Piața Sudului, închis în week end pe un sens. De ce a luat constructorul această măsură

Pasajul Piața Sudului va fi închis pe sensul dinspre strada Nițu Vasile, de sâmbătă până duminică dimineață, pentru lucrări la instalația de iluminat public.

În plus, traficul prin Pasajul Piața Sudului este închis noaptea, între orele 23,00 și 04,00, pentru a fi făcute marcaje rutiere, informează libertatea.ro.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că Pasajul Piața Sudului se va închide sâmbătă, la ora 11,00, pe sensul dinspre strada Nițu Vasile spre Pasajul Mihai Bravu. Traficul pe acest sens va fi reluat duminică, la ora 07,00 dimineața. Circulația prin pasaj va fi restricționată pentru a se finaliza lucrările de tapetare a pereților cu tablă și pentru realizarea iluminatului public.

Circulaţia prin Pasajul Piaţa Sudului este deschisă din 28 aprilie pe câte un fir pe sens și, deși municipalitatea anunța atunci că va fi redat integral circulaţiei până cel târziu pe 28 iulie, lucrările nu sunt încă finalizate.

Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului, executate de asocierea Astaldi – Euroconstruct, au început în primăvara anului 2014, termenul inițial de finalizare fiind sfârşitul anului 2015. Ulterior, acest termen a fost prelungit, iar fondurile europene au fost pierdute în mare parte. Pasajul are o lungime de 356 de metri, iar costurile de execuție depășesc 28 milioane de euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.