ALERTĂ. Șeful Poliției de Frontieră Mehedinți, săltat pentru afaceri cu interlopi

Procurorii DIICOT – Structura Centrală efectuează miercuri dimineaţa, împreună cu ofiţeri DGA, peste 150 de percheziţii în judeţe din sudul şi vestul ţării.

Acţiunea vizează destructurarea unor grupări infracţionale care conlucrează în vederea comiterii infracţiunii de contrabandă.

Potrivit surselor, grupările erau protejate de mai mulţi poliţişti, care primeau periodic sume de bani de la liderii grupărilor de contrabandişti.

„In aceasta dimineata, procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiterii DGA efectueaza peste 150 de perchezitii in judete din sudul si vestul tarii.

Gruparea Saizu

Gruparile conduse de interlopii Saizu erau protejate de mai multi politisti, in schimbul unor sume de bani pe care acestia le primeau periodic de la lideri”.

Este vorba despre un adevarat „sindicat” de crima organizata care se ocupa cu traficul de tigari. Marfa adusa in Romania era distribuita catre alte retele si ajungea pe piata neagra din sudul si vestul tarii. Vizat ar fi și șeful Poliției de Frontieră Mehedinți, comisarul Sorin Coman.

Gruparea „mama” este atat de puternica incat a reusit sa cumpere influenta oamenilor legii.

In acelasi dosar mai sunt vizati un politist de la Rutiera si un politist din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate care proteja gruparile infractionale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.