Se apropie sfârșitul pentru echipa de fotbal Dinamo Bucureşti

După retrogradarea în liga secundă de fotbal, administratorul judiciar al FC Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu, a afirmat, duminică, că, indiferent de eşalonul în care evoluează formaţia alb-roşie, are nevoie de finanţare pentru a ieşi din insolvenţă.

„Cred că este important să ne uităm ce se întâmplă de mâine. Am spus în mai multe rânduri, această procedură de insolvenţă are o rezolvare legală atunci când se găseşte finanţare. Dincolo de rezultatul sportiv, Liga I sau Liga a II-a, fără o finanţare această echipă nu poate ieşi din insolvenţă”, a afirmat Zăvăleanu.

El consideră că echipa se află într-o situaţie dramatică, pierzând odată cu retrogradarea şi banii din drepturile de difuzare a partidelor din Liga I.

„În acest moment se strâng un pic termenele pentru că nu mai avem banii din drepturile TV, dar rămânem la acelaşi lucru, la căutarea unu finanţator. Sunt oameni în spatele lui Dinamo care ajută cu bani. De mâine vom vedea ce este de făcut, pentru că, deşi era o perspectivă Liga a II-a, nu ne-am gândit că am putea ajunge la situaţia asta destul de dramatică”, a mai spus Zăvăleanu.

Retrogradată de „U”

Dinamo Bucureşti a retrogradat pentru prima oară în istoria sa din Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1), duminică seara, pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru menţinere/promovare.

Dinamo, care a evoluat neîntrerupt în primul eşalon din 1948, fusese învinsă în tur de Universitatea cu 2-0.

Universitatea Cluj, care a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-off-ul ligii secunde, revine în primul eşalon după o pauză de şapte ani. Dinamo, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.