Ilie Năstase, dat afară de Ţiriac de la Stejarii: Nu şi-a plătit chiria!

Ilie Năstase a fost evacuat aseară din apartamentul din complexul rezidenţial de lux „Stejarii”, care aparţine miliardarului Ion Ţiriac. Fostul tenismen locuia în complex de doi ani.

CITEŞTE ŞI: Ilie Năstase vrea statuie în Parcul Herăstrău: Nu trebuie să mă bat eu să-mi facă statuie sau muzeu. Ei ar trebui să facă!

Ilie Năstase şi-a luat bagajele din locuinţa pe care i-o pusese la dispoziţie prietenul său de o viață, Ion Ţiriac, şi s-a mutat, tot în chirie, într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului.

Deşi că avea o chirie „specială”, aproape simbolică, Năstase acumulase restanţe majore la „Stejarii”, fiind convins, într-un fel, că prietenia cu Ion Ţiriac îl „pune la adăpost”, potrivit publicației ProSport.

A expirat contractul

Oficial, luna acesta i-a expirat contractul de închiriere, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni în care Ilie Năstase nu și-a plătit chiria.

Contactat de Prosport, marele tenismen a confirmat faptul că a părăsit locuinţa din complexul controlat de Ion Ţiriac şi administrat de facto de fiul acestuia, Ion Ion. „A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!”, s-a rezumat să declare Ilie Năstase.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here