Ianis Hagi ratează finala Europa League la fotbal

Glasgow Rangers
Foto: facebook.com/rangersfc

După victoriile obţinute pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor, Eintracht Frankfurt şi Glasgow Rangers s-au calificat, joi seara, în finala Europa League la fotbal.

Eintracht a dispus cu 1-0 de West Ham United, după ce se impusese în faţa „ciocănarilor” de la West Ham United şi la Londra, cu 2-1.

Eintracht a controlat meciul retur, după ce londonezii au rămas în zece oameni în min. 19, prin eliminarea lui Aaron Cresswell din postură de ultima apărător.

Columbianul Rafael Santos Borre a marcat unicul gol al partidei (26). West Ham, care din min. 79 nu l-a mai avut nici pe antrenorul David Moyes pe banca tehnică, acesta fiind eliminat după o reacţie violentă, a ratat câteva ocazii bune pe final, prin Antonio, Soucek, Iarmolenko şi Bowen.

Eintracht a câştigat predecesoarea acestei competiţii, Cupa UEFA, în 1980.

Rangers – Leipzig

În cealaltă semifinală, Rangers, echipa la care e legitimat şi internaţionalul român Ianis Hagi, accidentat de mai multă vreme, a trecut de RB Leipzig, cu 3-1, după ce vicecampioana Germaniei câştigase cu 1-0 în tur.

Rangers, care a fost finalista Europa League în 2008, avea 2-0 după o jumătate de oră, prin golurile marcate de James Tavernier (18) şi Glen Kamara (24).

RB Leipzig a revenit în meci după pauză şi a înscris prin francezul Christopher Nkunku (70).

Mijlocaşul englez John Lundstram, prin golul din min. 80, a fost cel care a adus calificarea în finală.

Finala se va desfăşura pe 18 mai, la Sevilla, pe stadionul ”Ramon Sanchez Pizjuan”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.