Emma Răducanu a spus ce o doare

Emma Răducanu

Britanica Emma Răducanu, al cărui tată e român, a declarat că nu se aştepta să câştige în faţa ucrainencei Anhelina Kalinina, marţi în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, din cauza durerilor la spate şi şi-a apreciat şansele la doar 5%.

Kalinina s-a impus cu cu 6-2, 2-6, 6-4, după ce campioana de la US Open, a cerut intervenţia medicului în primul set, când i s-a blocat spatele.

„Mi-am dat 5% şanse să câştig meciul şi aproape că am reuşit s-o fac, cred că este un lucru pozitiv”, a declarat Răducanu.

Probleme la spate

„M-am chinuit un pic cu spatele, ca să fiu sinceră. Toată săptămâna am avut mici probleme şi până la urmă s-au acumulat, cu toate aceste meciuri de nivel înalt. Am intrat în meci cu probleme şi am avut probleme să mă mişc lateral”, a relatat Răducanu.

Emma Răducanu s-a declarat, însă, optimistă că se va reface în timp pentru turneul de la Roma, de săptămâna viitoare.

„Sper că va fi timp destul, deoarece ar fi mare păcat să îl ratez. De multe ori sunt prea încărcată, dar după două-trei zile de odihnă completă sunt refăcută şi mă pot antrena din nou”, a mai spus campioana britanică la tenis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.