Declarația columbianului care a dus Europa League la Frankfurt

Foto: https://www.facebook.com/EintrachtFrankfurtEV
Foto: https://www.facebook.com/EintrachtFrankfurtEV

Autorul golului echipei Eintracht Frankfurt în finala Europa League la fotbal, câştigată la loviturile de departajare în faţa formaţiei scoţiene Glasgow Rangers (5-4), a afirmat la finalul meciului că va păstra „această amintire pentru totdeauna”.

„Sunt foarte bucuros, este multă emoţie. Am visat la această noapte, care a devenit una istorică pentru club, o noapte istorică pentru mine. Este primul meu titlu european, iar acest lucru îmi dă o mare bucurie. Să fii important pentru echipă este minunat şi voi păstra această amintire pentru totdeauna. Nu-mi imaginam asta, ştiam că pot ajuta echipa prin experienţa mea în acest gen de competiţii, dar astăzi totul a funcţionat perfect pentru mine”, a declarat sud-americanul.

Ratarea galezului Aaron Ramsey

Eintracht Frankfurt a câştigat trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia scoţiană Glasgow Rangers cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, miercuri seara, în finala jucată la Sevilla, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 1-1), după prelungiri.

Rangers a reuşit să deschidă scorul în finala de la Sevilla, prin nigerianul Joe Aribo (57), dar columbianul Rafael Santos Borre (69) a restabilit egalitatea.

La loviturile de departajare diferenţa a fost făcută de ratarea galezului Aaron Ramsey, şutul său modest fiind apărat de portarul Kevin Trapp.

Pentru vicecampioana Scoţiei au transformat James Tavernier, Steven Davis, Scott Arfield şi Kemar Roofe, în timp ce pentru Eintracht au înscris Christopher Lenz, internaţionalul australian Ajdin Hrustic, a cărui mamă e româncă, japonezul Daichi Kamada, sârbul Filip Kostic, lovitura decisivă fiind reuşită de Rafael Santos Borre.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.