Craiova lui Reghe a luat-o pe coajă

Andrei Ivan
Foto: facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova, antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut cu scorul de 2-1 (1-0), miercuri, meciul desfășurat în deplasare, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Gazdele au deschis scorul prin Marius Ştefănescu (14), din centrarea lui Cristian Bărbuţ (ex-Universitatea).

Universitatea a egalat după pauză, prin Andrei Ivan (55 – penalty), după un fault comis de Andres Dumitrescu la Gustavo.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi (ex-Universitatea) a smuls victoria pe final, prin golul reuşit de Cătălin Golofca (87), după o fază rapidă de atac.

Manşa secundă se va juca la Craiova, pe 11 mai.

În sezonul regulat din Liga I, scorul a fost egal la Craiova, 1-1, în meciul direct, iar Sepsi OSK s-a impus cu 3-1 la Sfântu Gheorghe.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova 2-1 (1-0), Sepsi OSK Arena – Sfântu Gheorghe

Au marcat: Marius Ştefănescu (14), Cătălin Golofca (87), respectiv Andrei Ivan (55 – penalty).

În baltă

FC Voluntari a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-0 (2-0), marţi seara, pe teren propriu, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal.

Ilfovenii au marcat ambele goluri în prima jumătate de oră, prin internaţionalii moldoveni Vadim Raţă (18) şi Igor Armaş (29).

Dacă în prima repriză jocul s-a desfăşurat pe un teren acceptabil, după ce a început să plouă torenţial la mijlocul primei reprize terenul a devenit tot mai greu, cu bălţi care s-au mărit tot mai mult, repriza a doua fiind una în care întâmplarea a avut un rol major în joc.

Manşa secundă se va juca în data de 11 mai, la Piteşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.