CFR Cluj, a cincea oară consecutiv campioana României la fotbal

Foto: facebook.com/cfr1907
Foto: facebook.com/cfr1907

După meciul câştigat cu Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, în penultima etapă din play-off-ul Ligii I, duminică seara, jucătorii şi antrenorii echipei CFR Cluj au primit medaliile, tricourile şi trofeul de campioni ai României la fotbal.

După fluierul final al partidei, spectatorii au invadat terenul stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” şi s-au bucurat alături de jucători. Ulterior, suporterii au părăsit gazonul şi s-a putut organiza festivitatea de premiere, care s-a încheiat cu trofeul ridicat de căpitanul Mario Camora, o baie de şampanie, confettti şi artificii.

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii I.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru puncte avans faţă de principala sa urmăritoare, FCSB, înaintea ultimei etape din play-off. De remarcat că la finalul sezonului regulat, CFR avea 14 puncte în plus faţă de FCSB.

CFR Cluj şi-a trecut astfel în palmares al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.