VIDEO Ștefan Florescu, către pensionari: „Huo! V-ați umplut sacoșile la mine la fundație!”

Momente jenante pentru candidatul etern la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu. El a făcut circ într-un parc din sector, unde edilul în funcție, Gabriel Mutu, a dezvelit statuia lui Tudor Vladimirescu. Încolțit de mai mulți pensionari, Florescu și-a dat arama pe față: „Huo! Fomiștilor! V-ați umplut sacoșile cu mâncare la mine la fundație!”.

Vineri, ora 11.00, Parcul „Tudor Vladimirescu”. Autoritățile Sectorului 6 au pregătit o ceremonie pentru dezvelirea statuii lui Tudor Vladimirescu, în parcul omonim, de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Bunici cu nepoți, gospodine curioase sau adolescenți aflați la acea oră în parc au asistat la eveniment.

Printre cei care așteptau cu nerăbdare momentul solemn se afla și Ștefan Florescu, eternul candidat perdant la Primăria Sectorului 6, traseist politic care și-a găsit locul la PMP. Mai precis, Florescu este șeful Organizației Sectorului 6 a partidului lui Traian Băsescu și se pregătește intens pentru scrutinul pentru locale, de anul viitor.

Însoțit de mai mulți colegi de partid, Ștefan Florescu a venit chitit să strice momentul.

Fără să țină cont că se intona Imnul Național, șeful PMP Sector 6 a început să strige în gura mare că străzile sunt pline de gropi, iar primarul dezvelește statui, încercând astfel să atragă asistența de partea lui.

Ștefan Florescu, încolțit de pensionari: „Domnu’ Florescu, nu v-ați luat pastilele…”

Ștefan Florescu

Numai că, iritați că momentul solemn a fost perturbat, mai mulți pensionari l-au admonestat pentru asta. Cunoscut pentru firea sa belicoasă, Ștefan Florescu nu a rezistat prea mult și și-a dat arama pe față. Momentul  în care PMP-istul și-a pierdut cumpătul a fost atunci când o pensionară l-a persiflat: „Domnu’ Florescu, nu v-ați luat pastilele…”. Replica acestuia a venit imediat: „V-ați umplut sacoșile cu mâncare pe la Casa Florescu (n.r. restaurantul lui Ștefan Florescu) și pe la fundația mea! Să vă fie rușine!”. Un alt bărbat care l-a luat la rost, a primit și el o replică asemănătoare: „Ești cățelul lui Mutu!”.

O reacție total neinspirată pentru aspirantul la fotoliul de primar, care a fost încolțit de mulțimea iritată. În tot acest timp, Ștefan Florescu transmitea live pe Facebook.

În momentul în care primarul Gabriel Mutu a început să vorbească asistenței despre statuia lui Tudor Vladimirescu, Florescu a început să huiduie. „Huo, huo! Hoții! Priviți aplaudacii lui Mutu!”, striga Florescu în gura mare. Tot pensionarii au „rezolvat” situația: șeful PMP Sector 6 a fost înghesuit de oamenii furioși și puțin a lipsit ca acesta să nu fie luat la bătaie.

Ștefan Florescu

Ștefan Florescu nu s-a potolit: „Fomiștilor! Pentru o lingură de mâncare votați cu PSD!”. Dar un alt pensionar i-a dat o replică pe măsură. „Care lingură de mâncare? Uită-te la burta ta!”, i-a spus bătrânul, făcând aluzie la corpolența lui Florescu.

Statuia lui Tudor Vladimirescu a fost dezvelită, vineri, în parcul omonim din Sectorul 6, Cartierul Militari. La eveniment a fost prezent chiar edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.