Șoc! Primarul Florentin Pandele, foarte grav bolnav! Ce spune Gabriela Firea

Gabriela Firea

Surse apropiate familiei primarului din Voluntari ne-au dezvăluit că Florentin Pandele este foarte grav bolnav! Starea sa de sănătate o îngrijorează profund pe soția sa, Gabriela Firea, dar și întreaga familie.

Cei doi au împreună doi copii.

Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă cu Florentin încă de acum aproape zece zile, în duminica în care a ținut discursul la catedrală, după ce a a adus brâul Maicii Domnului. A terminat discursul și a plecat acasă imediat, se vedea cu ochiul liber că se simte foarte rău. Am aflat apoi că a făcut febră, peste 39 cu 7. Gabriela a fost foarte speriată”, ne-a spus un prieten al familiei lui Pandele.

Infecția s-a întins la mai multe organe

Au chemat salvarea și a fost pus pe perfuzii, dar Florentin Pandele a refuzat internarea, oricât s-au rugat medicii de el. Se pare că primarul Voluntariului are pielonefrită – o infecție acută, foarte puternică, a rinichiului.

Fără tratament adecvat, pielonefrita acută poate prezenta pericol pentru viaţă. Din acest motiv, în cazul apariţiei simptomelor de pielonefrită acută, este nevoie de asistenţă medicală imediată, cu administrarea promptă a antibioticelor”, ne-au spus medici specialiști. Infecția nu este însă foarte puternică doar la rinichi, ci și la nivelul ficatului și al prostatei, ne-au confirmat apropiații familiei.

Citește și Document! De ce sunt îngrijorați Gabriela Firea și medicii lui Florentin Pandele! Analizele primarului au ieșit foarte prost

Gabriela Firea e îngrijorată

În prezent Pandele face tratament, ambulatoriu, cu antibiotice foarte puternice, ne-au spus sursele, dar pare departe de a-și reveni. „E inconștient, nu înțelege să se mai și odihnească nu mai are nici vârsta să ducă pe picioare o asemenea boală. Degeaba i-au dat concediu medical!”, ne-au spus sursele.

Contactat telefonic, primarul Florentin Pandele a refuzat să dea detalii asupra stării sale de sănătate. Soția sa, Gabriela Firea, candidatul PSD la primăria Capitalei, ne-a spus „Nu vreau să comentez public îngrijorările din familie!”

Florentin Pandele și Gabriela Firea au împreună doi copii. Cel mic, Zian Mihael, a împlinit un an de curând. Moțul i-a fost tăiat de nașa sa chiar în ziua în care frățiorul mai mare, David Petru, a împlinit patru ani!

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Cum sa stea el ca barbat in concediu cu asa nevasta, 3 in 1!
    Gabi spala, curata, face mancare, deretica prin casa, ingrijeste copiii, este sefa mare in PSD, candideaza la primarie…. si cate si mai cate le face ea, femeia 3 in 1, cum atunci sa stea Pandele in concediu medical?
    Prefera sa munceasca, pana o cadea, Doamne fereste, banii conteaza!
    Averea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here