Grapini crede că din cauza homosexualilor scade natalitatea în România

grapini scade natalitatea

Grapini crede că din cauza homosexualilor scade natalitatea în România. România “nu stă bine” din punct de vedere demografic, iar dacă familia tradiţională nu va fi susţinută, “nu pot apărea copiii”, este de părere Maria Grapini, europarlamentarul PPU cunoscut la noi pentru numeroaele greșeli gramaticale care le concurează pe cele ale premierului, Viorica Dăncilă.

Prezentă la Cluj, Grapini a susţinut că familia tradiţională înseamnă căsătoria dintre o femeie şi un bărbat.

„Noi, PPU, avem în doctrină familia tradiţională, conservarea valorilor, tradiţiilor. Eu voi vota ‘da’ la referendum. Îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic şi de ce are legătură susţinerea familiei tradiţionale cu securitatea statului: din punct de vedere demografic, România nu stă bine şi dacă noi nu vom susţine familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii”, a spus Grapini.

Scade natalitatea fără referendum

Aceasta a mai spus că poziţia sa nu trebuie interpretată drept o discriminare faţă de alte persoane.

„Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiţie ca să facem distincţie dintre parteneriate. (…) Nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri care nu se căsătoresc – să le numim parteneriate – însă familia tradiţională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie şi un bărbat”, a explicat Grapini.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da” sau „nu” va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

LĂSAȚI UN MESAJ