Orban: Actualul Guvern trebuie remaniat în totalitate

Consiliul Naţional al PNL se întruneşte la Romexpo

Actualul guvern trebuie remaniat în totalitate, pentru că niciunul dintre miniştri nu a avut rezultate în domeniile pe care le-au condus, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Arad.

Faptul că nici un ministru nu a fost bun pe domeniul său a declanșat crize în toate sistemele publice, a mai spus Orban.

„Guvernul acesta trebuie remaniat în totalitate, iar faptul că remanierea – aşa cum au declarat cei din conducerea PSD – o decide premierul Dăncilă, e o glumă proastă. Dăncilă nu decide nimic, nu decide nici măcar ordinea paginilor când citeşte un discurs, d-apoi să decidă dacă remaniază sau nu remaniază vreun ministru. Remaniere totală, aceasta este singura soluţie pentru că un guvern atât de prost nu a existat în istoria modernă a României. În ceea ce mă priveşte, toţi sunt catastrofali pentru că aproape în fiecare domeniu de activitate este un dezastru. Niciunul nu a avut rezultate, performanţe, şi există, practic, crize în toate sistemele publice”, a spus Orban, potrivit Agerpres.

Orban a fost vineri la Deva şi Arad unde a avut întâlniri cu conducerile filialelor judeţene ale partidului, în cadrul unui calendar care prevede întruniri la nivel judeţean şi în formatul regiunilor de dezvoltare.

Ludovic Orban a spus că şirul acestor întâlniri va continua sâmbătă, la Timişoara, unde se vor reuni conducerile organizaţiilor judeţene şi primarii PNL din Regiunea Vest.

Acolo, discuţiile au ca teme probleme din regiune şi adoptarea unor priorităţi ce vor fi puse în practică în situaţia în care liberalii vor ajunge la guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ