Robert Negoiță periat la Digi 24. Pândaru și Negruțiu i-au ridicat edilului mingi la fileu

Negoiță periat la Digi 24 Robert Negoiță îi face praf pe Dăncilă și Dragnea
Foto: B1

Robert Negoiță periat la Digi 24. Invitat la emisiunea ”În fața ta”, primarul Sectorului 3 nu a fost nevoit să răspundă la nicio întrebare incomodă pusă de realizatorii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu. Pentru că nu i-au pus niciuna!

Majoritatea emisiunii s-a axat pe situația din PSD, partid din care Robert Negoiță a fost suspendat. Pe cale de consecință, cei doi realizatori mai că nu l-au ridicat în slăvi, în încercarea, reușită de altfel, de a-l face pe edil să arunce cu noroi în Liviu Dragnea.

Referindu-se la ”tătucul Dragnea”, Negoiță a povestit cum proceda fostul lider al PSD, aflat acum la pușcărie, atunci când un șef de organizație mișca în front. ”Îl chema pe numărul doi din organizație și îi spunea că nu este în regulă ce se întâmplă acolo și îi propunea să fie chiar el propulsat la conducerea acelei organizații”, a spus Negoiță, făcând referire la situația de la PSD Constanța, după ce Felix Stroe, președintele organizației, s-a poziționat de partea fostului premier Mihai Tudose.

Robert Negoiță a spus că rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai nu a constituit o surpriză pentru el, în niciun caz una mare, pentru că văzuse cum se poziționează omul de rând față de partidul din care face parte și care l-a propulsat la Primărie.

Robert Negoiță periat la Digi 24. Nicio vorbă despre betonarea sectorului

Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru nu au suflat nicio vorbă despre operațiunea de betonare a Sectorului 3 de către Robert Negoiță și nici despre Parcul Brâncuși.

În aceste condiții, primarul s-au lăudat cu conceptul său de ”parcare în pădure”. ”Pe Foișorului am luat din trama stradală, am mărit trotuarul, am făcut parcări și am plantat copaci. Peste câțiva ani va fi o delectare acolo. Și nu numai pe Foișorului, ci și pe Theodor Pallady, pe Camil Ressu și pe Nicolae Grigorescu”, a spus el.

Primarul a fost întrebat și de parcarea subterană aflată în construcție pe Bulevardul Decebal, la Piața Alba Iulia. Nu a fost întrebat însă nimic despre zecile de copaci care au fost tăiați acolo, așa cum au arătat mai multe filmări distribuite pe Internet.

Parcarea de 720 de locuri va fi gata până la începerea iernii, a promis Robert Negoiță, care a precizat că un nivel va fi rezervat parcîrilor de reședință, cu un tarif de 70 de lei pe an, iar celălalt va fi cu plata cu ora, ”pentru cei care vin în vizită la cineva sau la restaurantele din zonă”.

”Înțepături” la adresa lui Sorin Oprescu

În final, Robert Negoiță a ținut să-l ”înțepe” pe fostul primar general Sorin Oprescu. ”Oamenii să se uite ce a făcut cel pe care vor să-l voteze, dincolo de discursul lui. Pui primar general un doctor, de parcă Bucureștiul avea nevoie de bisturiu. Un doctor care n-a urcat niciodată pe excavator”, a spus el.

Sorin Oprescu este cel care, în 2011, a retrocedat în condiții mai mult decât dubioase Parcul Brâncuși. Și tot Oprescu este cel care era ”să-l bage în penal” pe Negoiță pentru lucrările executate ilegal de primăria Sectorului 3 pe Bulevardul Unirii, care era în administrarea Primăriei Capitalei. Odată cu venirea gabrielei Firea la primăria Capitalei, lucrurile s-au rezolvat, pentru că aceasta i-a dat lui Robert Negoiță în administrare Bulevardul Unirii.

În ciuda conflictului dintre cvei doi, până de curând Robert Negoiță nu a contestat retrocedarea Parcului Brâncuși, așa cum a făcut-o în cazul Parcului IOR, unde retrocedarea fusese semnată de Adriean Videanu.

LĂSAȚI UN MESAJ