PMP a pregătit 2.500 de amendamente pentru Legea Bugetului

restrângerea folosirii OUG Minoritățile vor restrângerea folosirii OUG și mai mult decât a fost propusă la referendum pe motiv că OUG-ul este un instrument foarte puternic abrogarea Ordonanței 114 PSD se laudă cu nesimțire PMP a pregătit pentru astăzi, când e data limită a depunerii, aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului Bugetul va fi votat în Parlament Bugetul marilor necunoscute graţiere mascată Instabilitatea fiscală parlament circ - doar boii sunt consecvenți

PMP a pregătit pentru astăzi, când e data limită a depunerii, aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, Eugen Tomac, președintele formațiuni, anunțând că va lupta pentru fiecare dintre acestea.

Parlamentarii vor putea depune amendamente până luni, la ora 12,00. Tomac susţine că bugetul propus pentru 2019 este unul al recesiunii şi nu soluţionează niciuna din marile probleme ale României.

„La fel ca anul trecut, acestea sunt inspirate din promisiunile PSD, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluţionează niciuna dintre problemele mari ale României. Trebuie să alocăm bani pentru creşe şi grădiniţe, trebuie să alocăm bani pentru ambulanţe, trebuie să alocăm bani pentru infrastructură: centura Capitalei, autostrada Bucureşti – Braşov, autostrada Iaşi – Târgu Mureş; trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România oraşe şi comune care nu sunt racordate la reţelele de gaze”, a scris Eugen Tomac într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Potrivit lui, bugetul este o catastrofă marca Dragnea. „PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite şi avem speranţa că acestea vor fi susţinute de colegii parlamentari din alte partide”, a mai spus președintele formațiunii politice.

Vineri, 12 februarie, este programat votul în Parlament asupra proiectelor privind Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019, conform calendarului stabilit sâmbătă de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ