Borcea, dezvăluiri ŞOCANTE, crede că i s-au făcut VRĂJI: 100%, una care pe care am făcut-o să sufere mi-a dat să îmi lase amintire!

cristi borcea, Cristi Borcea rămâne în închisoare până la toamnă

Cristi Borcea a dezvăluit că și după 20 de ani ia tratament pentru intoxicația cu mercur pe care a avut-o.

„Sunt o persoană colerică, cu o tonalitate mai puternică. Nu am sărit la bătaie cu Giovanni şi Victor. Eu credeam că ne ia atunci pentru transferul lui Radu Ştefan. Nu mă impun cu pumnul. Cu Mihai Stoica a fost un incident, mă înjura şi a venit acolo, am avut un incident şi asta a fost tot. Nu a fost vorba de nicio bătaie.

Eu şi în momentul de faţă iau tratament pentru intoxicația cu mercur. Eu eram achitat în dosar atunci, nu aveam de ce să mint. Cu mercurul m-am chinuit şi mă chiui de 20 de ani, sunt sigur, 100%, una care pe care am făcut-o să sufere mi-a dat să îmi lase amintire. Cu operaţia pe cord, la fel, eram achitat. Am şi bypass şi punte, inima nu mai e legată, e un şanţ. Nu cred că există cineva care are operaţie pe cord deschis ca să scape de un dosar.”, a povestit Cristi Borcea, la emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

La sfârşitul anului 2010, lui Cristi şi Mihaelei Borcea, care pe atunci erau căsătoriți, li s-au depistat, la analize, metale grele în sânge. După ce s-a tratat în America, starea lui Borcea s-a îmbunătățit. Mihaela s-a chinuit mai mult și a cheltuit circa 20000 de euro pe tot soiul de terapii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.