USR PLUS semnează moțiunea de cenzură inițiată de AUR. Anunțul făcut de Ionuţ Moşteanu

Liderul grupului USR PLUS din Camera Deputaţilor, Ionuţ Moşteanu, a anunțat că reprezentanţii Uniunii au contactat toate partidele politice în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului.

Potrivit acestuia, USR PLUS şi AUR ar avea împreună 122 de semnături, dar a subliniat că nu îşi doreşte să se ajungă la depunerea moţiunii de cenzură.

“Am discutat cu toate partidele politice despre o eventuală moţiune de cenzură. USR PLUS are 80 de semnături şi 80 de parlamentari, care aşa cum l-au pus pe premierul Cîţu şi i-au dat şansa să arate că poate să conducă un guvern de coaliţie, îl vor da şi jos. Asta să fie foarte clar. Am discutat cu cei de la AUR, pentru a vedea dacă avem o variantă de a strânge semnăturile. Împreună cu AUR avem 122 de semnături, deci putem depune o moţiune de cenzură. Rămâne să discutăm despre text. Bineînţeles, aş vrea să nu ajungem aici, dar asta depinde doar de maturitatea politică a lui Florin Cîţu. Mâine vom avea o discuţie, aştept să facă un pas în spate, să continuăm cu un nou premier PNL, într-un ritm accelerat, pentru că e foarte mult de recuperat din ultimele luni şi din acest aproape un an de zile în care Florin Cîţu a avut frâiele Guvernului şi nu a mers la turaţie maximă”, a spus Moşteanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.