Un fost deputat sucevean reținut de polițiști, într-un dosar în care este acuzat de șantaj

catuse

Ştefan Alexandru Băişanu, membru PPU și fost deputat, a fost reţinut de poliţişti şi introdus în arestul IPJ, într-un dosar în care este bănuit de şantaj.

În cursul zilei de joi au fost efectuate trei percheziţii domiciliare pentru documentarea activităţii infracţionale şi asigurarea materialului probator într-o cauză penală în care un bărbat în vârstă de 53 de ani este bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Au fost ridicate înscrisuri, dispozitive de stocare a datelor electronice, dispozitive de comunicare la distanţă şi alte dispozitive electronice care interesează cauza şi a fost pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului de 53 de ani.

Anchetatorii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de suspect, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Potrivit Agerpres, cazul a intrat în atenţia Poliţiei Ipoteşti după o plângere depusă de un bărbat, fost asociat al lui Băişanu în dezvoltarea unui centru de echitaţie pe un teren din apropierea unui iaz, luciu de apă pe care petentul îl are în administrare în urma unei licitaţii. Fostul parlamentar este acuzat că nu s-ar fi ţinut de cuvânt în ceea ce priveşte realizarea investiţiei şi că l-a determinat să investească mari sume de bani pentru a achiziţiona terenul din zona iazului şi a înfiinţa centrul de echitaţie din Ipoteşti şi că a şi întreţinut îngrijirea cailor, iar fostul parlamentar nu i-ar fi returnat sumele investite şi i-ar fi spus că îi plăteşte datoriile dacă îi va ceda şi iazul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.