miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSRI confirmă că Elena Lasconi nu a fost angajata sau colaboratoarea Serviciului...

SRI confirmă că Elena Lasconi nu a fost angajata sau colaboratoarea Serviciului de Informații

-

USR anunță că Serviciul Român de Informații (SRI) a remis partidului un document în care arată că Elena Lasconi nu a colaborat cu SRI, nu a fost angajata acestui serviciu și nu a beneficiat de ajutor din partea SRI pentru a cumpăra un apartament.

„Vă comunicăm faptul că doamna Elena Valerica Lasconi nu a avut calitatea de angajat și nu a colaborat cu Serviciul Român de Informații. Totodată, vă aducem la cunoștință că instituția noastră nu are legătură cu modalitatea de obținere de către persoana menționată a dreptului de proprietate a bunului imobil la care faceți referire”, se arată în documentul făcut public de USR și atribuit SRI.

Elena Lasconi a declarat în repetate rânduri că nu a avut nici o legătură cu SRI.

„Nu este deloc un lucru rușinos să lucrezi pentru Serviciile Române de Informații, este o onoare să îți slujești așa țara. Dar este o rușine să folosești Serviciile pentru jocuri politice ori pentru interese personale. Nu am lucrat pentru SRI, dar jos pălăria în fața celor care lucrează cu onestitate și profesionalism în acest sistem. Rușine să le fie celor care mint, fac tot soiul de combinații dubioase și folosesc instituțiile statului pentru beneficii personale”, a mai spus Elena Lasconi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un copac a căzut peste o angajată în curtea unei instituţii publice

0
Scene cumplite în curtea unei instituții din Suceava. O femeie a ajuns la spital după ce un copac a căzut peste ea. Victima, angajată a Direcţiei de Protecţie a Copilului, ar avea picioarele strivite. CITEŞTE ŞI: Şefii Poliţiei, făcuţi praf...