Şoşoacă, făcută praf: Minţi bolnave care propagă moartea şi nu dau socoteală!

Președintele PNL Sector 4, deputatul Pavel Popescu, susține că legea privind certificatul verde obligatoriu o să fie votată în Parlament.

El le dă asigurări românilor că trăim într-o țară „europeană” și se arată siderat de mesajele unor persoane din spațiul public, precum George Simion sau Diana Șoșoacă.

Tir de jigniri

„Simultan cu negocierea unei majorități stabile pentru România, prioritatea numărul 1 a săptămânii în curs este adoptarea legii certificatului verde în parlament, lege care va trece miercuri.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, derapaj la votul pentru certificatul verde: Ați întors România în epoca hitleristă!

Uitându-ne la cei care stau în această seară în piață, instigați de aproape 2 ani de minți tulburate ca George Simion sau Șoșoacă, minți tulburate invitate constant într-un mod absolut iresponsabil în prime time la TV pentru propaganda morții (antivaccinistă), trebuie să înțelegem că o bună parte din cei 50.000 de români morți de COVID-19 (mame, tați, frați, surori, copii ai noștri) s-au prăpădit din cauza faptului că discursurile acestor smintiți au fost promovate fără ca ei sau cei care i-au promovat să dea socoteală cuiva. Suntem o țară europeană, membră NATO, o țară responsabilă! Vom trece legea!”, a spus Pavel Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Certificatul verde ajunge la camera Deputaţilor

Proiectul privind certificatul verde urmează să fie votat la Camera Deputaților. La Senat nu a fost adoptat: legea avea nevoie de 69 de voturi și a întrunit doar 67 pentru.

Legea stipulează că certificatul atestă îndeplinirea uneia dintre următoarele condiţii:

trecerea a cel puţin 10 zile de la vaccinarea cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2
trecerea prin boală şi încadrarea între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmări infectării cu acest virus
rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR (valabilitate 72 ore) sau antigen rapid (48 de ore).

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Pentru deputații care votează certificatul verde ,va fi sfârșitul carierei politice și sperăm să de-a socoteală în cel mai scurt timp pentru trădarea poporului român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.