duminică, septembrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric - senator AUR: România lui Ciucă și Ciolacu -  paradis...

Sorin Lavric – senator AUR: România lui Ciucă și Ciolacu –  paradis pentru traficul și consumul de droguri

-

În timp ce bravii conducători ai țării, Ciucă și Ciolacu, se întrec în afișe electorale și tot felul de strategii politice prin intermediul cărora pregătesc fraudarea alegerilor prezidențiale și parlamentare, traficul și consumul de droguri în rândul tinerilor a explodat chiar sub nasul lor. În această perioadă, în România a început seria celebrelor festivaluri de muzică care, prin specificul lor, reprezintă mai degrabă un prilej de eliberare a hormonilor, mai puțin o oportunitate de culturalizare a participanților prin intermediul sunetelor și a creațiilor artistice, declară senatorul AUR Sorin Lavric.

„La fel ca și în anii trecuți, aceste festivaluri reprezintă și o bună ocazie pentru toți traficanții de droguri de a-și mări substanțial veniturile prin comercializarea substanțelor interzise de lege, tinerii dornici de senzații tari fiind victime sigure ale acestor prădători pentru a căror stârpire statul român nu a investit mai nimic. Anul acesta, victima incompetenței autorităților române este chiar o fetiță în vârstă de 3 ani, care a ajuns la spital drogată, după ce a mâncat jeleuri care conțineau THC (Tetrahidrocannabinol).

Evident, premierul Ciolacu, ministrul de Interne și toți responsabilii de această nenorocire, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, în loc să își prezinte de urgență demisiile stau în continuare foarte confortabili în funcțiile lor căutând, probabil, alți vinovați pe care să dea vina. Iar pachetul de măsuri pentru combaterea traficului și consumului de droguri, discutat și aprobat în ședința CSAT din toamna anului trecut, prin care Guvernul era obligat să modifice toate legile care au legătură cu traficul și consumul de droguri, să înființeze de grupuri de lucru interinstituționale, la nivel central și județean, a ajuns la coșul de gunoi.

România trebuie să fie eliberată urgent din ghearele traficanților de droguri, iar acest lucru se poate face doar printr-o legislație dură și prin colaborarea și coordonarea strânsă a tuturor instituțiilor cu rol în combaterea acestui flagel care anul distruge sute de mii de vieți. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, după ce va ajunge la guvernare, va face din combaterea traficului de droguri o prioritate națională și va lupta cu toate forțele pentru ca tinerii din România să fie protejați de această molimă care se vinde în pliculețe”, precizează Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alfred Bulai a făcut infarct, în arest. A fost transportat de urgență la spital

0
Alfred Bulai a fost dus de urgență din Arestul Central la Spitalul Universitar, după ce a acuzat stări de rău. El ar fi suferit un infarct. Medicul centrului de arestare în care se afla sociologul Alfred Bulai a observat că...