Scandal între PNL şi PSD: Rareş Bogdan aruncă BOMBA despre ruperea Coaliţiei!

Rareș Bogdan va emite de la Bruxelles
O surpriză deja anunțată: Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru europarlamentare

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a dezminți speculațiile legate de un conflict în Coaliția de guvernământ, care ar duce la ruperea PSD – PNL și chiar la alegeri anticipate. Acesta a precizat că ambele partide au drept scop depășirea crizei actuale.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a răbufnit: Numai spectacol la TV!

„Nu se pune problema alegerilor anticipate. Știți că este extrem de greu să înaintezi o astfel de variantă, iar să provoci o astfel de situație înseamnă inconștiență și nepăsare față de cetățean, în actualul context intern și mai ales internațional extrem de dificil.

Caută soluţii optime

Nu există tensiuni între PNL și PSD pe tema măsurilor economice, toți dorim să găsim soluții pentru ca buzunarul românilor să nu aibă de suferit. Acum că fiecare explică altfel în spațiul public cum vrea să gestioneze aceste probleme este o chestiune de comunicare,” a afirmat Rareș Bogdan la postul Realitatea Plus. „Toți căutăm soluții optime, nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău în Coaliție, nu este un partid mai bine intenționat decât celălalt, toți caută soluțiile optime, ideea este că trebuie găsită formula de a nu ieși din reglementările europene.”

Reacția europarlamentarului liberal a venit după ce în mediile politice s-au vehiculat diverse scenarii privind ruperea Coaliției și chiar ajungerea la alegeri anticipate, în principal din cauza divergențelor legate de măsurile sociale și economice care să reducă efectul valului de scumpiri. După ce a dezmințit scenariile, Rareș Bogdan a oferit și un exemplu de măsură a guvernului care, chiar dacă a fost criticată inițial, s-a dovedit viabilă.

„Să reglementezi piața după ce ai dereglementat-o este foarte complicată, trebuie consultată Comisia Europeană. Noi am aplicat acea măsură cu 50 de bani și prețurile n-au mai crescut, s-au stabilizat și chiar au scăzut ușor. Dacă ne uităm în Ungaria, plafonarea prețului a avut efecte mai nefaste”, a spus Rareș Bogdan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.