Reacția lui Ciolacu, după ce Liviu Dragnea a afirmat că ”PSD este un partid de operetă”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar când a afirmat că ”PSD este un partid de operetă, condus de laşi”. ”Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit”, a afirmat Ciolacu.

”Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit şi nu a trecut nici până acum (…) E foate greu, să nu uităm că a plecat la închisoare din scaun de preşedinte al PSD şi din scaun de preşedinte al Camerei Deputaţilor, al treilea om în statul român. E uman să exste un şoc, e uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu PSD. Totuşi, şi partidul, şi Liviu Dragnea au oferit foarte multe. Sunt ferm convins că şi-a făcut o analiză a greşelilor personale”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, declarând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. 

“Din păcate, nu există opozitie. PSD-ul a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt”, a afirmat Dragnea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.