miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăRafila: 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost sau urmează...

Rafila: 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost sau urmează să fie distruse

-

Ministrul Alexandru Rafila susține că circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse sau urmează să fie distruse în perioada următoare.

„S-au achiziţionat efectiv 36-37 milioane de doze, astea sunt doze care s-au şi utilizat. Circa 7 milioane de doze au fost distruse sau urmează să fie distruse în perioada următoare, circa 3 milioane de doze mai sunt în depozite. O cantitate de aproape 29 de milioane de doze pentru care exista angajamentul României să le achiziţioneze nu au mai fost achiziţionate, fac obiectul litigiului cu compania Pfizer”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

Ministrul spune că speră într-o rezolvare amiabilă cu Pfizer în procesul în care compania farmaceutică a cerut României să plătească cele aproape 29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID contractate în perioada pandemiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Când vor primi profesorii primele de carieră

0
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede că prima de carieră didactică şi prima de carieră profesională pentru personalul didactic şi cel administrativ se acordă începând cu luna octombrie a fiecărui an şi va putea fi utilizată...