PSD a decis: Depune o nouă moţiune de cenzură!

Foto: Realitatea.net

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că Partidul Social Democrat va depune o moțiune de cenzură, indiferent de decizia CCR de astăzi.

Întrebat dacă va intra la guvernare cu o propunere de premier, Stănescu a spus că „soluția clară sunt alegerile anticipate”, argumentând că, în actuala conjunctură din Parlament, PSD nu ar putea să-și atingă toate țintele.

Nu vor la guvernare

„Congresul PNL a fost suficient pentru întreaga țară și ne-a convins să facem mai repede acest lucru. Noi nu ne dorim decât alegeri anticipate. În actuala formulă nu se poate crea o majoritate în care țara să fie condusă. În această perioadă vin cei mai mulți bani europeni, probabil România nu se va mai întâlni niciodată cu acest lucru, dar nu putem să intrăm la guvernare, pentru că în actuala conjunctură politică din Parlament nu se poate ca PSD să-și atingă toate țintele. (…) Soluția clară pentru noi sunt alegerile anticipate. Nu avem altă soluție”, a spus Paul Stănescu.

CITEŞTE ŞI: USR PLUS anunţă o altă moţiune împotriva lui Cîţu: PSD îi ţine spatele!

Întrebat dacă și celelalte partide vor dori să se organizeze alegeri anticipate, Paul Stănescu a spus: „Cred că este singura soluție și cred că acest lucru s-ar rezolva foarte repede, dacă există voință politică. Cred că într-o lună s-ar putea rezolva acest lucru”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.