Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, se întâlnește în România cu Carmen Iohannis 

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, sursa: FB

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, se întâlneşte sâmbătă, în a doua zi a vizitei la Bucureşti, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis. Cele două vor vizita şcoală din Capitală unde vor discuta cu copii ucraineni şi rom

„Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, a revenit în România, unde va petrece o parte din weekendul de Ziua Mamei, alături de mame şi copii din  Ucraina, care au fost nevoiţi să fugă din ţara natală din cauza războiului lui Putin”, a anunţat Ambasada SUA la Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, sâmbătă, Dr. Biden se va întâlni cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, precum şi cu reprezentanţi ai agenţiilor ONU, ai ONG-urilor şi ai Guvernului României.

„Prima Doamnă Jill Biden va vizita şi o şcoală de stat care găzduieşte elevi refugiaţi ucraineni, pentru a discuta cu profesorii ucraineni şi români, elevii şi mamele din Ucraina”, a precizat reprezentanţa diplomatică. Jill Biden va călători apoi la Bratislava, Slovacia, pentru a se întâlni cu personalul ambasadei SUA.

Duminică, 8 mai, Prima Doamnă va merge la Kosice şi Vysne Nemecke, Slovacia, pentru a se întâlni cu refugiaţi, cu lucrători umanitari şi slovaci locali care sprijină familiile care au căutat refugiu în Slovacia în timpul acestei crize.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.