Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat cu a treia doză

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat, duminică, cu cea de-a treia doză de vaccin împotriva COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

Premierul susține că este important ca persoanele din categoriile de risc să vină să se vaccineze. „Majoritatea covârşitoare a celor care astăzi se îmbolnăvesc şi ajung în spital sunt nevacinaţi”.

„Astăzi am făcut cea de-a treia doză de vaccin recomandată de medici pentru a mă proteja în continuare de virusul coronavirus. Îi încurajez pe toţi cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să îşi facă a treia doză. Mai ales persoanele care sunt peste 65 de ani, persoane care au deja probleme ar trebui să vină urgent să se vaccineze.

Îi încurajez pe toţi românii care nu s-au vaccinat să vină să se vaccineze. Majoritatea covârşitoare, absolută a persoanelor care astăzi de îmbolnăvesc şi care ajung în spital sunt persoane nevaccinate. Este foarte important, aţi văzut presiunea pe spitalele din România, este foarte important să ne vaccinăm. Este soluţia sigură pe care o avem acum este să ne vaccinăm”, a declarat prim-ministrul după vaccinare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.