Premierul Cîţu: Eu nu voi închide pieţele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia

Florin Cîțu, sursa: Facebook
Florin Cîțu, sursa: Facebook

Premierul Florin Cîţu dă asigurări că economia va rămâne deschisă în perioada următoare, iar eventuale noi măsuri, în cazul unei înrăutăţiri, vor fi luate numai după ce se va consulta cu specialiştii. Cîțu a făcut aluzie la măsurile care au fost luate de predecesorul său în funcţie, Ludovic Orban.

„Vă pot spune clar un singur lucru: eu nu voi închide pieţele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia. Economia va fi deschisă în perioada următoare, economia nu va fi închisă”, a declarat premierul Cîţu,

Întrebat dacă vor fi relaxări de la 1 august, Florin Cîţu a explicat că nu vor fi modificări.

„Majoritatea măsurilor rămân aşa cum au fost şi de la 1 august, sunt câteva specifice, dar tot ce se relaxează se relaxează doar dacă nu ajungem la 1 la mie, la 2 la mie, la 3 la mie, aceste praguri rămân oricum. În condiţiile pe care le avem acum, când nu avem o rată de infectare mare, da, putem să vorbim de câteva relaxări, dar dacă ajungem la 1 la mie, automat acestea dispar. Deci, nu se întâmplă multe lucruri. Masca rămâne în continuare la interior şi în spaţiile aglomerate, nu sunt multe modificări în aceastră decizie de la 1 august şi vom vedea pe parcurs ce se întâmplă”, a comentat Florin Cîţu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.