Predoiu dezminte acuzațiile lui Dragnea:„Nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut

Fostul ministrul al Justiţiei, Cătălin Predoiu, dezminte categoric afirmaţiile făcute de fostul lider al PSD Liviu Dragnea conform cărora el ar fi declarat că în cazul său a fost vorba despre „o comandă de sus” şi că „totul vine de la Iohannis”.

”Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”, a scris Predoiu pe Facebook.

Liviu Dragnea i-a acuzat joi pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri” în legătură cu pedeapsa primită după ce a dat în 2020 un interviu la Realitatea TV. El l-a acuzat pe președintele Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa, invocând o presupusă mărturisire a ex-ministrului Justiției Cătălin Predoiu față de avocata sa, Flavia Teodosiu.

”Am avut aprobarea penitenciarului pentru interviul la Realitatea, am avut acces la tehnica penitenciarului, ora a fost stabilită de penitenciar. Cei care conduc penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzurile comise. La mine a fost o comandă de sus, foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiției, că totul vine de la Iohannis”, a declarat Dragnea, după eliberarea condiționată din penitenciar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here