PER: Orban nu mai are ce să demonstreze în politica românească, este trecut pe linie moartă

Partidul Ecologist Român (PER) susține, într-un comunicat de presă, că „Ludovic Orban nu mai are ce să demonstreze în politica românească, a parcurs toate etapele și este trecut pe linie moartă. Tot ce face acum este să încurce”.

„Ludovic Orban nu exclude ca PNL să o susțină pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, dar Ludovic Orban uită că fix el l-a susținut pe deja celebrul pentru nimic, Nicușor Dan, atunci când a fost președintele PNL. In altă ordine de idei, el a dat tonul PNLiștilor de a nu avea proprii candidați și se vede ce alegere a făcut! Tot el visează acum la o renaștere a dreptei politice și se pune la masă cu USR, taman în formula care a mai dezamăgit românii și a demonstrat că nu poate mai mult! Ludovic se visează vârf de lance pentru USR și PMP, folosind cunoscuta replica a lui Lăpușneanu, probabil și singura pe care o știe din literatura română. Replica este la fel veche, ca și el în politică. Tehnicile acestea de a spune ceva simplu și să fie retinut de toată lumea sunt de actualitate, doar că se impun replici mai moderne și mai inteligente”, a transmis PER, pe Facebook.

Cei de la PER spun că „Ludovic Orban nu mai are ce să demonstreze în politica românească, a parcurs toate etapele și este trecut pe linie moartă”.

„Tot ce face acum este să încurce! Românii au nevoie de oameni care nu au mai fost la guvernare! El are ZERO credibilitate! Decesul lui politic a fost inregistrat si orice încercare de deshumare va fi un eșec. Verdele înregistrat pe simbolurile partidulețului său generat din obligațiile de pe vremurile bănoase, nu va reuși să deruteze electoratul ecologist unit în jurul bradului”, au adăugat reprezentanții PER.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.