Orban spune că își va da demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în cazul unui eşec la Congresul PNL

Ludovic Orban

Orban nu ia în calcul să piardă în față lui Florin Cîțu la Congresul PNL. Totuși, în cazul unui eşec la Congresul PNL din 25 septembrie, Ludovic Orban susţine că își va da demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Este atitudinea firească. Asta se va întâmpla, dar nu voi pierde. Voi câştiga. Ştiţi foarte bine că declaraţia am dat-o pentru că aşa e corect. Un om care pierde o competiţie internă nu mai poate să gireze o funcţie cum e funcţia de premier sau de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că nu îl mai ascultă nimeni, pentru că nu mai are legitimitatea şi autoritatea conferită de voturi. Dacă propriul partid nu te validează într-o competiţie electorală, este foarte greu să te mai asculte alţii, parteneri, alţi parlamentari, electoratul, cetăţenii României”, a declarat președintele PNL.

Orban a participat, joi, la şedinţa Colegiului Director al filialei teritoriale Botoşani a PNL, în cadrul căreia şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la congresul din 25 septembrie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.