Orban, mesaj dur pentru Cîțu:„La baza PNL sunt membri cu coloană vertebrală”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut o primă reacție, după ce premierul Florin Cîțu l-a umilit în public de față cu toți colegii lor din PNL.„PNL este mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă”, a declarat Ludovic Orban, în timpul conferinței de alegeri a filialei Cluj-Napoca.

Florin Cîțu i-a chemat pe scenă pe toți susținătorii săi, lideri de filiale județene sau de sector, în total 35 de persoane. În tot acest timp, șeful PNL rămăsese singur pe primul rând din sală și privea către colegii lui.

La scurt timp, după evenimentul prezentat de Florin Cîțu a urmat la cuvânt președintele PNL, Ludovic Orban.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care probabil se petrece la Cluj, aproape la jumătatea conferințelor județene. Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă, că PNL are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală, membri de caracter, membri care au dus toate bătăliile importante, care au participat la toate victoriile PNL și care, până la urmă, sunt cei care vor decide viitorul PNL”, a spus Ludovic Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.