Nou drum către Vama Isaccea. Anunțul ministrului Grindeanu

sursa: Sorin Grindeanu/Facebook

CNAIR a semnat un protocol cu Primăria Isaccea pentru construcția unui nou drum către Vama Isaccea. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că proiectul este esențial pentru a reduce timpii de așteptare și pentru creșterea volumului de mărfuri în acest punct vamal.

„Aceasta presupune construcția unui nou drum de acces la vama Isaccea pentru care CNAIR va asigura suportul tehnic necesar. Este un proiect esențial pentru a reduce timpii de așteptare și pentru creșterea volumului de mărfuri în acest punct vamal.  Mai mult, o legătură rutieră modernă cu punctul vamal de la Isaccea este absolut necesară, mai ales în actualul context regional.  Situată la doar 150 de kilometri de cel mai mare port al României la Marea Neagră (portul Constanța), vama Isaccea este un punct strategic de legătură pentru transferul de mărfuri între România și Ucraina”, a transmis Grindeanu, pe Facebook.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi reprezentanţi ai CNAIR au făcut o inspecție, luni, pe şantierul podului peste Dunăre, iar apoi s-au deplasat la Isaccea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.