Ministrul Economiei, mesaj pentru distribuitorii de ulei care au triplat preţurile: încep controalele!

Florin Spătaru, ministrul Economiei, sursa: FB

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunţat că începând de luni se vor face controale în supermarketuri, dar şi la site-urile şi distribuitorii online de ulei alimentar, care au dublat și chiar triplat preţurile în ultimele zile.

„Avem stocurile necesare suficiente şi atunci nu ar trebui să avem probleme privind aprovizionarea cu ulei. Încă de luni, vom verifica acei distribuitori care au crescut preţul uleiului de trei ori. Vreau să liniştim populaţia: nu există niciun motiv de îngrijorare că nu vom avea stocuri de ulei. Nu ar trebui să reacţionăm la aceste mesaje, la aceste dublări şi triplări de preţuri, care nu au nicio justificare. Vom face controale şi la supermarketuri, bineînţeles. 

Dacă vom face aceste controale, aştept ca această cerere să fie reglementată  corespunzător şi să nu trebuiască să ajungem în situaţia de a raţionaliza sau de a veni cu o măsură de masă. Uitaţi-vă ce se întâmplă la staţiile de benzină, nu a trebuit să raţioanalizăm.. În momentul în care am intervenit, lucrurile au început să reintre în normal ”, susţine ministrul Economiei, Florin Spătaru.

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a avut duminică, 13 martie, la Galaţi, o întâlnire cu refugiaţii din Ucraina şi studenţii ucraineni înscrişi la Universitatea Dunărea de Jos.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.