Ministrul Apărării, vizită în Statele Unite ale Americii 

Angel Tîlvăr, ministrul Apararii/Facebook

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, începe o vizită în Statele Unite ale Americii. Delegația română va marca aniversarea a 30 de ani de la stabilirea parteneriatului între Forțele Armate Române și Garda Națională Alabama, susține Ambasada României în SUA, printr-o postare pe Faceboook.

„Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, începe astăzi, 30 martie 2023, o vizită în Statele Unite ale Americii, cu participarea șefului Statului Major, generalul Daniel Petrescu, precum și a altor oficiali. Delegația MApN va avea întâlniri la Washington cu secretarul apărării, Lloyd Austin, cu generalul Mark Milley, șeful Statelor Majore Întrunite ale Forțelor Armate ale SUA, precum și la Casa Albă – Consiliul Securității Naționale. De asemenea, delegația MApN se va întâlni cu președinții Comisiilor pentru Forțe Armate din Senatul SUA și, respectiv, Camera Reprezentanților, precum și cu reprezentanți ai industriei americane de apărare și din mediul de reflecție strategică și expertiză.

Cu prilejul vizitei, delegația română va marca aniversarea a 30 de ani de la stabilirea parteneriatului între Forțele Armate Române și Garda Națională Alabama. Astfel, delegația MApN se va deplasa în statul Alabama, unde, între 2 și 4 aprilie, va avea întâlniri cu guvernatorul statului Alabama, conducerea Gărzii Naționale Alabama, precum și cu legislativul și mediile locale”, a transmis Ambasada României în SUA. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.