Mihai Șora reclamă că a fost amenințat de un diplomat român în SUA

Filosoful Mihai Șora a postat pe Facebook un mesaj pe care l-a primit de la un diplomat român în SUA. Acesta îi urează filosofului „să nu mai prindă Crăciunul”.

„De domnul Chivel Porumb nu auzisem până acum 10 minute, când i-am descoperit răvașul în cutie. Domnul Chivel Porumb este diplomat român. Ne reprezintă țara peste hotare, în Statele Unite, având rang de ministru „însărcinat cu afacerile“ la New York”, scrie Mihai Șora.

Nu este primul mesaj de aminențare primit de Șora. Acesta susține că de-a lungul vieții, a primit mai multe amenințări cu moartea.

„Am primit, de-a lungul vieții, multe amenințări cu moartea de la oameni din Servicii, acoperiți sau descoperiți, tovarăși de nădejde ai ceaușismului târziu „reconvertiți“, după 1990, la afaceri cu statul, diplomație, gazetărie-coroi și alte obligații de partid. Când nu sunt amenințări propriu-zise, iau forma unor stropșeli, ca aici, „urări“ arzătoare de moarte rapidă (și în chinuri, de preferință), croite după același calapod ideatic și lexical. Mulți dintre cei ce mi le-au aruncat peste gard s-au prăpădit între timp. Dumnezeu să-i ierte”, adaugă Mihai Șora.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.