Marcel Ciolacu, despre criza Blue Air: „Instituţiile statului trebuie să intervină”

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că instituțiile statului ar trebui să intervină în cazul Blue Air, pentru ca problemele să fie rezolvate. „Sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas”, spune Ciolacu.

„Nu credeţi că instituţiile statului român ar trebui să intervină, să facă lumină? Totuşi, sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas”, a precizat Ciolacu, luni, la România TV. „Este o companie privată. (…) Nu credeţi că instituţiile statului român ar trebui să intervină, să facă lumină? Totuşi, sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas. Părerea mea este că instituţiile statului, nu vreau să dau ordine cuiva sau să se interpreteze, nu m-am băgat, nu am comentat decizii ale magistraţilor, cred că e un caz important în care instituţiile statului trebuie să intervină”, a declarat Ciolacu la România TV.

Ca atacare, Ciolacu le-a recomandat reprezentanţilor Blue Air „să stea la masă” cu miniştrii de la Finanţe şi de la Transporturi, dar şi cu prim-ministrul, pentru a găsi soluţii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.