Marcel Ciolacu: Cîțu este marele Brad Pitt „în mizerie”

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Marcel Ciolacu îl compară pe Florin Cîțu cu Brad Pitt „în mizerie”. Liderul PSD îl critică dur pe premierul României și spune că a ratat campania de vaccinare din momentul în care a apărut în clipurile de promovare făcute pentru a-i încuraja pe români să se imunizeze.

„După ce a ratat – bigtime – toate țintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîțu, se preface că nu înțelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în față:

Pentru că România este neguvernată de la începutul anului!!! Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceți la Guvern documente de partid și împărțiți banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mișca un deget pentru vaccinare și pentru pregătirea țării de un posibil val 4 al pandemiei.

Pentru că v-ați pus voi – marele Brad Pitt în mizerie și cu Raluca Turcan von Brukenthal – în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceți campanie pentru Congres. I-ați speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd!!

Pentru că ați oprit vaccinul la granița marilor orașe și nu v-a păsat absolut deloc că există și o Românie rurală, care avea nevoie de o strategie diferită! Mai mult, nu ați făcut niciun fel de parteneriat cu administrațiile locale; nu le-ați dat nicio atribuție primarilor în afară să îi cocoșați, ca și anul trecut, cu tot felul de costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare. Cât de ticălos să fii să dai acum vina tot pe ei, când toată comanda este la voi și la DSP-ul politizat de voi! Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi și noi restricții absurde?!

Și totul, toată suferința, toate restricțiile și scăderea nivelului de trai pentru ce?! Pentru Congresele voastre de doi bani?!!!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.