marți, iunie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMAI anunță că pașaportul românesc este al 15-lea cel mai puternic din...

MAI anunță că pașaportul românesc este al 15-lea cel mai puternic din lume

-

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că pașaportul simplu electronic românesc permite intrarea fără viză în 179 de țări. Este al 15-lea cel mai puternic pașaport din lume, susține MAI.

„Pașaportul simplu electronic românesc permite intrarea fără viză în 179 de țări, fiind poziționat în prezent pe locul 15 la nivel mondial pe scara mobilității globale, conform standardului de referință Henley Passport Index. Clasamentul Henley Passport Index este o măsură importantă a puterii unui pașaport și este recunoscut pe scară largă pentru metodologia sa transparentă și riguroasă”, anunță MAI.

Potrivit MAI, cetățenii români minori cu vârsta mai mică de 14 ani pot călători în străinătate doar cu pașaportul simplu electronic sau pașaportul simplu temporar.

În ceea ce privește cetățenii români minori cu vârsta mai mare de 14 ani, aceștia pot călători cu documentele menționate mai sus sau în baza cărții de identitate (în statele membre ale Uniunii Europene, precum şi în statele terţe care recunosc cartea de identitate ca document de călătorie).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ministrul Familiei, critici la ÎPS Teodosie: Formele de abuz sunt inaceptabile și nu ar trebui tolerate!

0
După ce Arhiepiscopul Tomisului a precizat că mariajul este o cruce, iar femeile abuzate trebuie să țină cont de voia soților, ministrul Familiei a reacționat. CITEŞTE ŞI: Două oraşe din România, în topul celor mai fericite destinaţii Natalia Intotero susține...