duminică, septembrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalJoe Biden s-a retras din alegerile prezidențiale din SUA

Joe Biden s-a retras din alegerile prezidențiale din SUA

-

Președintele SUA Joe Biden și-a anunțat retragerea din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă. Anunțul a fost făcut într-un mesaj publicat pe rețeaua X.

„A fost cea mai mare onoare a vieții mele să fiu președintele vostru. Și, deși intenția mea a fost să candidez pentru a fi reales, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv asupra îndeplinirii atribuțiilor mele de președinte pentru restul mandatului meu”, a transmis Biden, potrivit BBC.

Președintele Biden a transmis un nou mesaj în care anunță că o susține pe Kamala Harris.

„Colegii mei democrați, am decis să nu accept nominalizarea și să-mi concentrez toate energiile asupra îndatoririlor mele de președinte pentru restul mandatului meu. Prima mea decizie ca nominalizat al partidului în 2020 a fost să o aleg pe Kamala Harris ca vicepreședinte. Și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Astăzi vreau să ofer întregul meu sprijin pentru ca ea să fie nominalizata partidului nostru în acest an. Democrați – este timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump. Să o facem”, a mai scris Biden.

Anunțul de retragere a lui Biden vine în urma presiunilor din partid pentru a părăsi cursa, după prestația sa slabă într-o dezbatere împotriva lui Donald Trump.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alfred Bulai a făcut infarct, în arest. A fost transportat de urgență la spital

0
Alfred Bulai a fost dus de urgență din Arestul Central la Spitalul Universitar, după ce a acuzat stări de rău. El ar fi suferit un infarct. Medicul centrului de arestare în care se afla sociologul Alfred Bulai a observat că...