Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: „Există o singură cale de a reveni cu totul la normalitate și această cale este vaccinarea”

Președintele Klaus Iohannis a participat, duminică, la ceremoniile de la Constanța, de Ziua Marinei, și a transmis un mesaj românilor să se vaccineze. „Cu cât va crește mai rapid numărul persoanelor imunizate, cu atât mai repede vom reuși să stopăm această pandemie”, a declarat șeful statului.

„Sunt impresionante sacrificiile pe care le faceți! Departe de casă și de cei dragi, cel mai adesea aflați în situații dificile care vă pun la încercare rezistența și tenacitatea, ieșiți mereu învingători și vă faceți datoria de a garanta siguranța cetățenilor noștri.

Apărarea și protejarea românilor, spiritul de sacrificiu, devotamentul, profesionalismul, acestea sunt cele mai importante calități ale marinarilor noștri.

La mulți ani tuturor și un gând de recunoștință eroilor care nu mai sunt printre noi!

Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19 care nu s-a încheiat, nici în acest an nu pot avea loc festivitățile cu care eram obișnuiți înainte.

Există o singură cale de a reveni cu totul la normalitate și această cale este vaccinarea. Cu cât va crește mai rapid numărul persoanelor imunizate, cu atât mai repede vom reuși să stopăm această pandemie.

Să fim, în continuare, atenți, pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei dragi nouă!”, a spus președintele Iohannis. (VIDEO)

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.