Iohannis, făcut praf de Orban: Ambiţia bolnavă de a controla!

Ludovic Orban și Klaus Iohannis
Ludovic Orban și Klaus Iohannis

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, s-a dezlănțuit și a cerut demisia din funcție a succesorului său, Florin Cîțu.

„Am spus din capul locului că vinovatul de declanșarea unei crize poltice e Klaus Iohannis. Ambiția bolnavă de a controla numirile procurorilor și de a impune la șefia PNL un om care nu mai are nicio șansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică. Solicit public demisia din funcția de premeir a lui Florin Cîțu. A demonstrat că nu are nicio urmă de responsabiluate și a execuat ordinele politice. E o frână în calea negocierilor pentru o majoritate”, a declarat Ludovic Orban.

Consultări

„Președintele să își aducă aminte că e președintele României. Să renunțe la ambiția bolnavă. Îl somez să înceapă consultările în seara asta sau chiar mâine. Vreau să afirm răspicat că nu mai vreau să fiu complice la niciun proiect care face rău Românei, care pleacă de la Florin Cîțu sau Klaus Iohannis”, a spus Orban.

Desemnarea lui Iohannis, o umilinţă

„Iohanis l-a desemnat pe Cioloș numai ca sa-l pedepseasca si ca sa-l umileasca. Raspunderea pentru prelungirea crizei apartine in exclusivitate presedintelui Iohannis si slugilor lui din conducerea PNL care au ascultat orbeste de porunca lui Iohannis de a nu desemna un candidat de premier”, a zis Orban.

CITEŞTE ŞI: Cîţu începe negocierile cu partidele: Nu discutăm cu AUR!

El l-a condamnat pe Iohannis pentru „ambitia bolnava de a controla numirea procurilor” si pentru „ambitia de neinteles de a impune cu forta la varful PNL un om care nu beneficiaza de incredere”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.