vineri, iunie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăIohannis a convocat CSAT: se analizează posibilitatea transferului unui sistem de rachete...

Iohannis a convocat CSAT: se analizează posibilitatea transferului unui sistem de rachete PATRIOT către Ucraina

-

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, şedinţa CSAT, la ora 13.00. Pe ordinea de zi a reniunii va fi „analiza privind posibilitatea transferului unui sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT către Forţele Armate ale Ucrainei”.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se află incluse subiecte referitoare la: Obiectivele României pentru Summitul NATO din 2024; Forţele şi mijloacele Armatei României ce pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2025; Stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina în urma agresiunii ilegale şi nejustificate a Federaţiei Ruse. Cel mai așteptat subiect este „analiza privind posibilitatea transferului unui sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT către Forţele Armate ale Ucrainei”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi public decizia luată pe acest subiect, după ce Ungaria și Slovacia și-au anunțat susținerea pentru Mark Rutte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Scumpiri în lanţ de la 1 iulie

0
Vești proaste pentru români în mijlocul verii. Scumpirile care se aplică de la 1 iulie. CITEŞTE ŞI: Ţara în care alimentele de bază s-au scumpit cu aproape 300% În plin sezon al vacanțelor se scumpesc carburanții. Creșterea accizei va genera scumpiri...