duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăIncident grav la o secție de vot. Un poliţist a fost muşcat...

Incident grav la o secție de vot. Un poliţist a fost muşcat de mână de o femeie

-

Un poliţist aflat într-o secţie de votare din judeţul Dolj a folosit sprayul lacrimogen după ce un bărbat a devenit agresiv. De asemenea, în urma conflictului, partenera bărbatului l-a muşcat de mână pe poliţist.

Potrivit MAI, la o secție de vot din județul Dolj, agentul de poliție aflat în serviciul de protecție a intervenit pentru menținerea ordinii publice, dat fiind faptul că se crease o stare de agitație din cauza aglomerației de la intrare.

„La un moment dat, unul dintre bărbaţii aflaţi în grup a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost nevoie de folosirea sprayul iritant lacrimogen. Concubina bărbatului în cauză a profitat de situația creată și l-a mușcat de mână pe polițist, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale. A fost informată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia poliţiştilor. Totodată, a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție”, a transmis MAI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...