vineri, iunie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăÎncep lucrările la spitalele regionale de la Iași și Cluj

Încep lucrările la spitalele regionale de la Iași și Cluj

-

Premierul Marcel Ciolacu a semnat oficial documentele pentru a începe lucrările la spitalele regionale de la Iași și Cluj. Sunt investiții de 1,5 miliarde de euro, finanțate prin PNRR.

„Când e vorba de construcții de infrastructură mai ales în sănătate e un moment de mândrie. O spun fără nicio reținere, ca și prim-ministru e normal să fiu mândru, dar parcă am o jenă de a mai vorbi încă o dată despre spitalele regionale. De 15 ani toți politicienii din România, toate Guvernele, toți miniștrii sănătății au vorbit și și-au pus în oferta electorală cele trei spitale regionale, de la Iași, Cluj și Craiova. Parcă este un moment când îi văd și pe reprezentanții constructorilor, e un moment care pare un pic ireal”, a declarat Ciolacu.

Potrivit premierului, săptămâna viitoare vor fi încheiate procedurile și pentru Spitalul regional de la Craiova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce posturi vizează România la vârful UE

0
România este interesată de posturi de comisar european în domeniul economic, ori în cel al extinderii comunitare, au declarat, joi, surse oficiale de la Bruxelles pentru Agerpres. CITEŞTE ŞI: Iohannis a pierdut funcţie după funcţie la UE Potrivit aceloraşi surse, cei...