luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăHunor: Nu poate să fie pensia mai mare decât salariul, indiferent cine...

Hunor: Nu poate să fie pensia mai mare decât salariul, indiferent cine se supără!

-

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că pensia de serviciu nu poate fi mai mare decât salariul. Potrivit acestuia, cei care se pensionează la 50 de ani nu ar trebui să se reangajeze, în special la stat.

„Un alt principiu: nu poate să fie pensia mai mare decât salariul. Este inacceptabil. Nu se poate să aduni tu în ultima perioadă de activitate toate sporurile, toate plusurile care pot fi adunate legal şi apoi calculezi un salariu de unde pleci şi vei avea o pensie mai mare decât salariul net obişnuit. Nu se poate accepta aşa ceva. Indiferent cine şi cum se supără. 

De asemenea, nu se poate accepta să ieşi la pensie la 50 de ani şi să primeşti toată pensia. După care te angajezi undeva, unii înapoi chiar la stat. Mai ales la magistraţi. (…)Poţi să ieşi la pensie mai devreme, dar nu primeşti pensia de serviciu până nu îndeplineşti vârsta de pensionare. Chiar trebuie să vedem cum se depopulează Parchetul General şi toate  structurile justiţiei, fiindcă oamenii, mare majoritate, pleacă”, a declarat Kelemen Hunor, la TVR Info.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...