miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGuvernul va prelungi plafonarea poliţelor RCA până la sfârşitul anului

Guvernul va prelungi plafonarea poliţelor RCA până la sfârşitul anului

-

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că în şedinţa de Guvern de miercuri va fi luată decizia de a prelungi plafonarea preţurilor la poliţele RCA pentru încă trei luni, până la sfârşitul anului.

„Luăm azi o decizie importantă pentru milioane de proprietari de autoturisme. Prelungim plafonarea prețurilor la polițele RCA pentru încă 3 luni, până la sfârșitul anului 2024. Luăm această decizie la propunerea Autorității de Supraveghere Financiară. Preîntâmpinăm astfel apariția unor dezechilibre în piață și creșterea prețurilor la aceste polițe auto”, a transmis Marcel Ciolacu. 

De asemenea, premierul a anunțat și o măsură foarte așteptată în domeniul sănătății, „ce asigură continuitate în acordarea serviciilor medicale pentru pacienți”.

„În cazul medicilor de familie, menținem și în ultimul trimestru din 2024 valoarea punctelor „per capita” și pe serviciu. Pentru cabinetele de medicină de specialitate din ambulatoriu, începând cu 1 octombrie, majorăm cu 11% valoarea punctului pe serviciu”, a mai precizat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Subvențiile pentru mașini electrice, TĂIATE!

0
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus miercuri, 25 septembrie, că decizia de a diminua cuantumul subvențiilor pentru mașini electrice a aparținut Finanțelor. CITEŞTE ŞI: Primăria Galați își face flotă de mașini electrice Oficialul s-a declarat convins că, odată evaluat impactul reducerii...