duminică, septembrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGuvernul lansează campania „Calificăm România în Programul Visa Waiver”

Guvernul lansează campania „Calificăm România în Programul Visa Waiver”

-

Premierul Marcel Ciolacu a făcut joi, 18 iulie, un apel către români să își reînnoiască vizele pentru Statele Unite. Guvernul lansează o campanie care se va derula sub numele „Califică România în Programul Visa Waiver”.

„Lansăm și campania <Calificăm România> și ne propunem, printr-o analogie cu fotbalul,  să calificam Romania în programul Visa Waiver, având destinația să călătorim în Statele Unite fără viză! Exista o oportunitate uriașă, valabilă doar până pe 30 septembrie”, a transmis Marcel Ciolacu.

Potrivit premierului, cetățenii români care au vize valabile de tip B1 sau B2 și cei care au avut o astfel de viză trebuie să aplice pentru reînnoirea vizei”.

„Așa vom atinge acea rată de refuz de maxim de 3% și sunt convins că, mobilizând cât mai mulți români în această campanie, vom călători în Statele Unite de anul viitor fără vize”, a mai adăugat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alfred Bulai a făcut infarct, în arest. A fost transportat de urgență la spital

0
Alfred Bulai a fost dus de urgență din Arestul Central la Spitalul Universitar, după ce a acuzat stări de rău. El ar fi suferit un infarct. Medicul centrului de arestare în care se afla sociologul Alfred Bulai a observat că...