Grindeanu, despre lucrările de la podul peste Dunăre, de la Brăila: „Vreau ca întârzierile să fie recuperate”

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, sursa: FB
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, sursa: FB

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, este nemulțumit de stadiul lucrărilor de construcţie la podul de peste Dunăre de la Brăila.

„Faţă de acum câteva luni, lucrurile au înaintat destul de bine, dar nu foarte bine, ca să fiu cât se poate de corect. Până acum trebuiau ridicate toate cele 86 de tabliere. S-au ridicat mai puţin de jumătate. Deci sunt un pic în întârziere şi vor trebui să recupereze acest timp”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.(…) Lucrurile acestea trebuie să se mişte. Eu ştiu că există nervozitate din partea celorlalţi, dar dacă nu mişcăm rapid cel puţin proiectele majore de infrastructură în România şi mergem în acelaşi ritm nu vom avea infrastructură nici peste zece ani. (…)Până la sfârșitul acestui an trebuie să se circule pe Podul de la Brăila!Vreau ca întârzierile să fie recuperate”, a spus Sorin Grindeanu, la Galaţi. (VIDEO AICI)

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi cea mai înaltă construcţie din România şi cea mai scumpă lucrare de infrastructură realizată în ultimii 30 de ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.